Aanpak

Als coach help ik jongeren om hun weg te vinden in de uitdagingen van alledag. Ik doe dit vanuit betrokkenheid en met veel zorg. Zonder oordeel kijk ik tijdelijk mee in alles wat je bezig houdt. Ik geef inzichten in de behoeften, indien gewenst van ieder gezinslid, zodat er weer ruimte en verbinding kan ontstaan en elk individu weer gerust op weg kan. Respect voor de eigenheid van de jongere staat hoog in het vaandel. Ieder individu kan en mag lekker zichzelf zijn.

Het aantal coachsessies is afhankelijk van wat er speelt. Mijn streven is: zo kort als nodig en zo lang als noodzakelijk. Individuele coachtrajecten vinden bij voorkeur plaats bij u thuis. Mocht dit niet wenselijk zijn dan is er de mogelijkheid tot een andere locatie. Ik leer leren – trainingen vinden altijd plaats op een andere locatie. Dit is overigens, in overleg, ook mogelijk op de school van uw zoon of dochter.

Aanmelding
U kunt uw kind aanmelden door het aanmeldformulier via e-mail op te sturen. Dit formulier kunt u vinden onder het kopje contact en dan aanmeldformulier coachpraktijk. Na aanmelding via e-mail neem ik contact met u op voor het plannen van een intakegesprek. Als er een klik is gaan we samen verder. Zo niet, dan kijk ik of ik jullie misschien kan doorverwijzen. Als u nog andere vragen heeft of extra informatie over een bepaalde dienst wenst dan verzoek ik u mij via de e-mail te benaderen.


”Wanneer je bereid bent kinderen te helpen de wereld in zichzelf te ontdekken,
hoef je ze niets te leren.”